Tuesday, November 25, 2008,7:36 PM
Sabar.. sabar.. sabar..
tenang tak tenang.. lepak tak lepak.. tup tap tup tap akhirnya aku dimamah usia..
merenung monitor lcd dengan harapan dapat merungkai simpulan yang semakin kusut dek ikatan mati..

ahhh.. persetankan.. 4 kali margin call menyebabkan aku menerima hakikat yang aku ini belum tahu 'baca'.. ada guru aku suruh beli besar dan close untung 2 pips.. tak payah banyak-banyak..

aduhai.. aku give up..

Labels:

 
posted by فيصل
Permalink ¤ 0 comments
Saturday, November 22, 2008,3:49 AM
Celcom 3G kadang-kadang ok.. kadang-kadang macam siput..
Kamu guna celcom 3g.. confirm bayar..
Kamu guna rapidshare premium akaun.. bayar juga..
rapidshare selalu bagi bebeso.. 300kb atau lebih bergantung penggunaan trafik
tetapi aku guna celcom 3g.. dia turunkan dari 300KB aku ke 12kb..
gilalah.. aku rasa kalo digi dapat lesen.. memang aku tukar ke digi.. celcom gempak aje lebih..
kalah mengguna.. kalah memakai.. kita memang kalah.. mentang-mentang lah dia monopoli.. sabar sahajalah..
tunggu nikmat celcom ditarik balik.. kalau 7 kali kamu komplen.. 7 kali jawapan berbeza..
apa cita? ada yang bagus.. teknikal bagus.. aku syorkan celcom ada website untuk user komplen..
senang skit.. ni nak kena tepon.. bayar tu.. memang sume kena duit.. cilakak...

dah la bagi servis teruk.. nak elok pun payah..
cubalah bagi servis kelas 1 macam kat Pulau Pinang tu.. kan ke best...
kelemahan yang ketara.. 203.82.67.205.. ip ni aja guna..
gila.. satu kawasan ke IP ni? patutlah selalu website kata aku dah login.. aku dah itu aku dah ini..

nak wat macammana.. ini hakikat.. celcom slow... tunggu digi sahajalah.. diorang dah banyak pengalaman..

Labels:

 
posted by فيصل
Permalink ¤ 0 comments
Friday, November 14, 2008,4:44 AM
Berinternet di tunku impian..
"atas ada wireless.. dah bleh berinternet.. hehe" kata abang apai
"aztech nama dia" sambung abang mat
"laju?" tanyaku
"laju.. bleh chatting" balas abang mat

Labels:

 
posted by فيصل
Permalink ¤ 0 comments
,12:27 AM
Racun tikus warna pink aka merah jambu
"eiii racun tikus ahahahaha" kata si B
"mana?" balas si A
"tu kat situ.. sejak seminggu lalu. asal nampak aje objek warna pink terus aku cakap racun tikus" balas si B
"yela... aku racun tikus.." kata si A yang memakai baju pink

Labels:

 
posted by فيصل
Permalink ¤ 0 comments
Friday, November 7, 2008,8:21 AM
Gaduh vandalism di tandas Jusco Taman U
Golongan artis amatur di dalam seni grafiti.. mereka menggunakan pen atau pensil untuk meluahkan pendapat.. boleh dikatakan chatting dan bersosial juga.. tetapi ia untuk paparan si pengguna tandas awam itu..mereka ini sungguh lucu..

klik gambar untuk besar...

Labels:

 
posted by فيصل
Permalink ¤ 0 comments
Tuesday, November 4, 2008,9:06 PM
Demam Abby.. Pengaruh Abby yang sungguh kuat
sejak berita Abby serang norman.. kehidupan lelaki sudah berubah
ini revolusi terbaru para wanita agaknya..

"yang... tadi budak sedap corner buat apa ngan ayang..." tanya si dia
"errr.. jual topup.." balasku

"yang... kenapa tadi budak tu lalu menyempit kat belakang ayang?" tanya si dia
"errr.. ntah.. dia ikut ayang kot" balasku
"kenapa dia tak lalu depan?" balas si dia

"kenapa lelaki sekarang macam ni.. tak bersyukur ke.. rasa nak hentak aje si Norman tu.." kata si dia
"errr.. yang... tengok nih.. ada laptop murah.. nak beli tak? kita kumpul duit.." balasku

"kita sokong Abby.. " katanya bersemangat.
"errr... kita pun sokong..." balasku dan tindakanku dibalas renungan yang tajam...
"ya.. kita sokong.. hidup Abby" kataku lagi..

"yang.. sapa A?" tanya si dia..
"err.. kawan lama masa kat universiti" balasku
"yang.. saba B?" tanyanya lagi..
"kawan lama masa kat mrsm.." balasku
"yang sapa C?" tanyanya lagi..
"kawan lama.. masa kat u dulu.."
......
"yang sapa Z?" tanyanya lagi..
"Z tu lelaki la yang.. tu nama bunga.."

Labels:

 
posted by فيصل
Permalink ¤ 0 comments